Όλες οι πρόσφατες προκηρύξεις για διαγωνισμούς με τα απαιτούμενα προσόντα σε γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και αγγλικά. (27/11/2009)

Σεμινάριο IPS active3
Εταιρική Παρουσία στο Internet
IPS Active 3

Η IPS σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό SIGMANET έχει δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό, εισαγωγικό πρόγραμμα εκπαίδευσης που απευθύνεται στους χρήστες της εφαρμογής active3  και έχει στόχο να τους εκπαιδεύσει έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητες της.

Σε ποιους απευθύνεται

Το τμήμα απευθύνεται στα στελέχη των επιχειρήσεων και τους επιχειρηματίες οι οποίες θα χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για την δημιουργία του δικού τους εταιρικού διαδικτυακού τόπου. Προαπαιτούμενη είναι μια σχετική άνεση με το λειτουργικό σύστημα των Windows.

Διάρκεια - Χώρος

Το τμήμα διαρκεί συνολικά 6 διδακτικές ώρες και το ακριβές πρόγραμμα και οι ημερομηνίες έναρξης θα ανακοινώνονται κάθε μήνα από το SIGMANET και την IPS. Ο χώρος διεξαγωγής των σεμιναρίων είναι οι εγκαταστάσεις του SIGMANET στο κέντρο της πόλης. Οι εκπαιδεύσεις θα γίνονται απογευματινές ώρες ή βραδινές ώρες Δευτέρα και Τετάρτη και θα ολοκληρώνονται σε μια εβδομάδα (2 ημέρες).

Θέματα που καλύπτονται

Βασικές Αρχές της εφαρμογής Active3  : Δομή και οργάνωση του site, δημιουργία σελίδων, διαχείριση χρηστών, ηλεκτρονικές φόρμες και επικοινωνία, δημοσκοπήσεις, δημιουργία καταλόγων προϊόντων και καλαθιού αγορών.

Ηλεκτρονική Επικοινωνία (email+Newsletter): Προγράμματα και τεχνικές για την καλύτερη και αμεσότερη επικοινωνία με πελάτες και προμηθευτές.

Παροχές - Υπηρεσίες

Οι εκπαιδευόμενοι απολαμβάνουν τις παρακάτω παροχές :

·         Σημειώσεις και τα προγράμματα που θα χρησιμοποιούν

·         Ένα μήνα τηλεφωνική υποστήριξη στα θέματα που διδάχθηκαν


IPS Active3
Ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο σεμινάριο.

  

Επόμενος κύκλος σεμιναρίων θα γίνει τον Ιούνιο.
HOME \ ΝΕΑ \ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΝΕΑ \ Σεμινάριο IPS active3


active³ Portal 4.2 · © 2000 - 2005 IPS Ltd · Όροι χρήσης ·