Όλες οι πρόσφατες προκηρύξεις για διαγωνισμούς με τα απαιτούμενα προσόντα σε γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και αγγλικά. (27/11/2009)

e-ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Αρχείο, Δημοσιεύσεις, Άρθρα

Οι παρακάτω σελίδες απευθύνονται στους σπουδαστές και συνεργάτες του SIGMANET αλλά και στο ευρύ κοινό το οποίο μπορεί να ενημερωθεί για όλα όσα αφορούν την πληροφορική και τις πιστοποιήσεις, το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Κατάρτισης στους H/Y και τις γενικότερες εξελίξεις στο χώρο.


ECDL @ SIGMANET
Οτιδήποτε αφορά στο ECDL σε σχέση με το SIGMANET βρίσκεται σε αυτές τις σελίδες. Από τους οδηγούς σπουδών ως την τρέχουσα επικαιρότητα. Μείνετε ενήμεροι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ @ SIGMANET
Δείτε το αρχείο των διαφημιστικών και ενημερωτικών εντύπων (Αφίσες, έντυπα, καταχωρήσεις, εφημερίδες) από το δημιουργικό τμήμα του SIGMANET από το 1992 και ως σήμερα.
ΝΕΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Δημοσιεύματα, έρευνες, νέα και εξελίξεις που κρίναμε ενδιαφέροντα και σας προτείνουμε να διαβάσετε. Όλα σχετικά με τις ξένες γλώσσες, την πληροφορική αλλά και την παιδεία γενικότερα.
MADE IN SIGMANET
Διαβάστε άρθρα, απόψεις, και δείτε πρωτότυπο υλικό από τους συνεργάτες μας. Δείτε επίσης όλα τα τεύχη του SIGMANET UPDATE, του περιοδικού του οργανισμού μας.
SIGMANET KNOWLEDGE BASE
Η νέα βάση δεδομένων των τεχνικών κυρίως προβλημάτων του SIGMANET ξεκίνησε τη λειτουργία της. Θα βρείτε τεχνικές ρυθμίσεις και οδηγίες για το δίκτυο αλλά παράλληλα μπορείτε να καταθέσετε και εσείς την ερώτηση - πρόβλημα.

  

HOME \ e-ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ


active³ Portal 4.2 · © 2000 - 2005 IPS Ltd · Όροι χρήσης ·