Όλες οι πρόσφατες προκηρύξεις για διαγωνισμούς με τα απαιτούμενα προσόντα σε γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και αγγλικά. (27/11/2009)

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Κέντρα Ξένων Γλωσσών SIGMANET

Από το 1970 στην υπηρεσία της εκπαίδευσης.

Τον Σεπτέμβριο του 2004 ο εκπαιδευτικός οργανισμός SIGMANET – ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ άνοιξε μια νέα σελίδα στην ιστορία του συγχωνεύοντας όλες τις δραστηριότητες του κάτω από ένα νέο σήμα και όνομα.

Όλα ξεκίνησαν όταν το 1970 η κ. Μαρία Σπύρογλου ανέλαβε ως διευθύντρια και ιδιοκτήτρια, το παράρτημα ΣΒΑΡΝΑ της οδού Κασσάνδρου. Σε λίγα χρόνια δημιουργήθηκε το δεύτερο παράρτημα στην οδό Κ. Κρυστάλλη, το οποίο το 1978 (μετά το σεισμό) μεταφέρθηκε στη σημερινή του θέση στην οδό Μπαλταδώρου 11. Το 1992 ιδρύθηκε το παράρτημα της Ολύμπου καθιστώντας έτσι τα ΚΞΓ ΣΒΑΡΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ τα μεγαλύτερα και ισχυρότερα σε όλο τον όμιλο και το 1ο εργαστήριο πληροφορικής (το πρώτο σε ολόκληρο τον οργανισμό ΣΒΑΡΝΑ αμιγώς για μαθήματα πληροφορικής). Το 1996 μετά την εξαιρετική επιτυχία του τμήματος πληροφορικής, ιδρύθηκε και το κέντρο πληροφορικής SIGMANET στην οδό Βενιζέλου 59 μερικά μέτρα μακριά από το κεντρικό παράρτημα.

Το 2001 ιδρύθηκε από την Μαρία, τον Οδυσσέα και Στέλιο Σπύρογλου η εταιρεία Αφοί Σπύρογλου και ΣΙΑ Ε.Ε., ενώνοντας και εξελίσσοντας μια σειρά από παλαιότερα εταιρικά σχήματα στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, με στόχο να αποτελέσει ένα σύγχρονο και ευέλικτο σχήμα στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, της πληροφορικής και της «δια βίου» εκπαίδευσης ενηλίκων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το SIGMANET είναι από τα πρώτα κέντρα πιστοποίησης ECDL με ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% καθώς και ένας από τους ελάχιστους (3-4) πιστοποιημένους συνεργάτες της MICROSOFT στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα η κ. Μαρία Σπύρογλου συνεχίζει μαζί με την επόμενη γενιά τον Στέλιο και τον Οδυσσέα Σπύρογλου, να ασκούν τη διοίκηση στην εκπαιδευτική αυτή εταιρεία που απασχολεί περί τα 40 στελέχη (εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό) και εκπαιδεύει περισσότερους από 1200 μαθητές ανά έτος σε όλες τις δραστηριότητες της (ξένες γλώσσες, πληροφορική, εκπαίδευση ενηλίκων).

Το πρόγραμμα σπουδών του SIGMANET-ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ, διαθέτει τμήματα εκμάθησης ξένων γλωσσών για όλες τις Ευρωπαϊκές γλώσσες με ειδικά προγράμματα για όλες τις ηλικίες, επαγγελματικά Αγγλικά καθώς και εκπαίδευση καθηγητών Αγγλικής. Αντίστοιχα το τμήμα πληροφορικής SIGMANET περιλαμβάνει έναν ολοκληρωμένο κύκλο σπουδών για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, ταχύρρυθμα σεμινάρια εκμάθησης Η/Υ, αυτοματισμού γραφείου με τα προγράμματα της Microsoft, ειδικά προγράμματα για μηχανικούς και αρχιτέκτονες, τμήματα προετοιμασίας για τις πιστοποιήσεις πληροφορικής (ECDL, CAMBRIDGE) και προγράμματα εταιρικής εκπαίδευσης.

Τα μελλοντικά σχέδια συνοψίζονται στη δημιουργία ενός σύγχρονου φορέα υπηρεσιών εκπαίδευσης, που δεν θα αρκείται στη παραδοσιακή εκπαίδευση αλλά θα προσφέρει κάθε είδους υπηρεσίες σχετικές μ’ αυτή: Οργάνωση και υποστήριξη εκπαιδευτικών οργανισμών, παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού, εκπαίδευση εκπαιδευτών, επιχειρησιακή κατάρτιση. Παράλληλα με την αύξηση των προϊόντων – υπηρεσιών, πρωτεύοντας στόχος είναι η υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και πληροφορικής και η στενή συνεργασία με ερευνητικούς και ακαδημαϊκούς φορείς για την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.


Παρακολουθήστε την ιστορία του οργανισμού SIGMANET από την ίδρυση του εώς σήμερα και γνωρίστε τους πρωταγωνιστές και τους ανθρώπους του Ομίλου τότε και σήμερα.
Τα προγράμματα ξένων γλωσσών του οργανισμού στις βασικές Ευρωπαικές γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά), παρουσίαση της μεθόδου μας και φυσικά τα σημεία υπεροχής μας.
Τα κεντρικά διδάκτήρια και η διοίκηση του οργανισμού καθώς και τα εποπτικά μέσα διδασκαλίας που χρησιμοποιούνται.

  

Καλώς ήρθατε στον δικτυακό μας τόπο!
HOME \ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ


active³ Portal 4.2 · © 2000 - 2005 IPS Ltd · Όροι χρήσης ·