Όλες οι πρόσφατες προκηρύξεις για διαγωνισμούς με τα απαιτούμενα προσόντα σε γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και αγγλικά. (27/11/2009)

Νέα Εποχή για το SIGMANET
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2004

Νέα εποχή για το κέντρο πληροφορικής SIGMANET και τα ΚΞΓ ΣΒΑΡΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ. Από την 1η Ιουλίου SIGMANET και ΣΒΑΡΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ συγχωνεύονται, συστεγάζονται και ανανεώνονται εκ βάθρων. Σε ένα νέο πλήρως ανακαινισμένο χώρο οι δυο δραστηριότητες πληροφορικής και Ξένων γλωσσών που λειτουργούσαν μέχρι σήμερα σε κοντινά κτίρια συγκεντρώνονται στο κτίριο της Βενιζέλου - Μπαλταδώρου 11 το οποίο και αποτελεί εδώ και χρόνια το κεντρικό διδακτήριο των παραρτημάτων διοικητηρίου.

Σε 2 πλήρως ανακαινισμένους ορόφους και σε 18 συνολικά αίθουσες στεγάζονται οι δραστηριότητες των κέντρων ξένων γλωσσών, της πληροφορικής, της εκπαίδευσης ενηλίκων και φυσικά το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΚΥΤΤΑΡΟ-SIGMANET.

Παράλληλα με όλες αυτές τις αλλαγές ανανεώνεται και ο διακριτικός τίτλος ώστε να καλύπτει όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Τα ΚΞΓ ΣΒΑΡΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ και το κέντρο πληροφορικής SIGMANET μετονομάζονται πλέον σε SIGMANET - ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ με υπότιτλο τις δραστηριότητες του: ξένες γλώσσες, πληροφορική, εκπαίδευση ενηλίκων. Το νέο λογότυπο θα αντικαταστήσει όλα τα παλαιότερα σήματα.

Τα ΚΞΓ ΣΒΑΡΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ δημιουργήθηκαν από την κ. Μαρία Σπύρογλου η οποία ξεκίνησε το 1970 ως διευθύντρια, από το παράρτημα της οδού Κασσάνδρου. Σε λίγα χρόνια δημιουργήθηκε το δεύτερο παράρτημα στην οδό Κ. Κρυστάλλη, το οποίο το 1978 (μετά τους σεισμούς) μεταφέρθηκε στη σημερινή του θέση στην οδό Μπαλταδώρου 11. Το 1992 ιδρύθηκε το παράρτημα της Ολύμπου και το 1ο εργαστήριο πληροφορικής (το πρώτο σε ολόκληρο τον οργανισμό ΣΒΑΡΝΑ αμιγώς για μαθήματα πληροφορικής). Το 1996 μετά την εξαιρετική επιτυχία του τμήματος πληροφορικής, ιδρύθηκε και το κέντρο πληροφορικής SIGMANET στην οδό Βενιζέλου 59 μερικά μέτρα μακριά από το κεντρικό παράρτημα.

Σήμερα η κ. Μαρία Σπύρογλου συνεχίζει μαζί με την επόμενη γενιά τον Στέλιο και και τον Οδυσσέα Σπύρογλου, να ασκούν τη διοίκηση στην εκπαιδευτική αυτή εταιρεία που απασχολεί περί τα 40 στελέχη (εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό) και εκπαιδεύει περισσότερους από 1200 μαθητές ανά έτος σε όλες τις δραστηριότητες της (ξένες γλώσσες, πληροφορική, εκπαίδευση ενηλίκων).

Μπορείτε να επισκεφθείτε το εντελώς ανανεωμένο κεντρικό κτίριο στην Βενιζέλου - Μπαλταδώρου 11 και να ενημερωθείτε για όλες τις παλιές αλλά και τις νέες δραστηριότητες των SIGMANET-ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ.  

HOME \ ΝΕΑ \ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΝΕΑ \ Νέα Εποχή για το SIGMANET


active³ Portal 4.2 · © 2000 - 2005 IPS Ltd · Όροι χρήσης ·