Όλες οι πρόσφατες προκηρύξεις για διαγωνισμούς με τα απαιτούμενα προσόντα σε γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και αγγλικά. (27/11/2009)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
εκπαίδευση & πληροφορική

Καλώς ήρθατε στις σελίδες του κέντρου πληροφορικής SIGMANET.

Έχοντας κλείσει περισσότερο από 10 χρόνια στο χώρο της πληροφορικής εκπαίδευσης, το SIGMANET συγκεντρώνει σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία. Τα προγράμματα σπουδών καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των μεμονωνένων χρηστών από τον αρχάριο ως και τον προχωρημένο χρήστη, αλλά και τις ανάγκες κατάρτισης εταιριών. Επιπλέον το SIGMANET είναι από το 2001 πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft (Microsoft Certified Partner), πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο για το διεθνώς αναγνωρισμένο Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Κατάρτισης στους Η/Υ (ECDL), αλλά και εκπαιδευτικό κέντρο για τα πιστοποιητικά πληροφορικής του πανεπιστημίου του CAMBRIDGE (IT SKILLS).


ΕΤΑΙΡΙΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Η εταιρεία από την ίδρυση της ως σήμερα, με όλα τα στοιχεία που ενδιαφέρουν.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Χώροι, εγκαταστάσεις και εξοπλισμός του SIGMANET.
ΤΜΗΜΑΤΑ & ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ
Οι σελίδες των ετησίων τμημάτων με φωτογραφίες και νέα που ενδιαφέρουν κάθε τμήμα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ενημερωθείτε για τα ταχύρυθμα τμήματα, τα ετήσια προγράμματα αλλά και τα σεμινάρια καριέρας.

  

To όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο εκπαιδευτικό οργανισμό, με ανθρώπινο πρόσωπο για τους συνεργάτες μας και τους σπουδαστές μας, και να προσφέρουμε υπηρεσίες που θα αποτελούν πρότυπο. Στόχος και αποστολή μας είναι υπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκπαίδευση σε κάθε μορφή και έκφραση της, με καινοτόμα, πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα και τεχνολογικές λύσεις, με τον εκπαιδευόμενο πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και των προσπαθειών μας.
HOME \ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ


active³ Portal 4.2 · © 2000 - 2005 IPS Ltd · Όροι χρήσης ·