Όλες οι πρόσφατες προκηρύξεις για διαγωνισμούς με τα απαιτούμενα προσόντα σε γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και αγγλικά. (27/11/2009)

Σχεδιάστε την αφίσα - Βρείτε το slogan
Ο εκπαιδευτικός οργανισμός SIGMANET – ΣΠΥΡΟΓΛOY καλεί τους μαθητές όλων των τμημάτων ξένων γλωσσών και πληροφορικής να πάρουν μέρος στη διαδικασία σχεδιασμού της νέας αφίσας του και του καινούργιου σλόγκαν (επικοινωνιακού μηνύματος).

  • Σκεφθείτε σε όποια γλώσσα θέλετε.
  • Σχεδιάστε ή επιλέξτε φωτογραφικό υλικό που ταιριάζει.
  • Γράψτε κείμενο.

Δουλέψτε σε ομάδες (στα τμήματα) ή ατομικά και αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους Η/Υ των εργαστηρίων μας για να βρείτε υλικό, ή για να σχεδιάσετε.

Η πρόταση σας μπορεί να είναι μόνο το slogan (για τους μαθητές των ξένων γλωσσών σε όποια γλώσσα διδάσκονται), μόνο η αφίσα (για τους μαθητές πληροφορικής) ή όλα.

 

Εντυπωσιάστε μας.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ @ SIGMANET
Δείτε το αρχείο των διαφημιστικών και ενημερωτικών εντύπων (Αφίσες, έντυπα, καταχωρήσεις, εφημερίδες) από το δημιουργικό τμήμα του SIGMANET από το 1992 και ως σήμερα.
Κατηγορία Α : Χωρίς Η/Υ
Δείτε και ψηφίστε όλες τις αφίσες που σχεδιάσαν οι μαθητές μας χωρίς τη βοήθεια ηλεκτρονικών ή άλλων βοηθητικών μέσων (Η/Υ, scanner κλπ).
Κατηγορία B : Με τη χρήση Η/Υ
Δείτε και ψηφίστε όλες τις αφίσες των μαθητών μας που σχεδιάστηκαν με τη βοήθεια Η/Υ. Τα προγράμματα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν κυρίως το WORD, το POWERPOINT, το CORELDRAW αλλά και συνδυασμοί πιο απλών εργαλείων.
Μετρήσαμε και αποφασίσαμε!
Οι μαθητές αποφάσισαν και ανέδειξαν τις 3 καλύτερες αφίσες από κάθε κατηγορία. Οι συμμετοχές ήταν 25 στην κατηγορία "Χωρίς Η/Υ" και 9 στην κατηγορία "Με Η/Υ". Οι αφίσες που νίκησαν θα δημοσιευθούν στις ειδικές εκδόσεις του SIGMANET.
 Εσείς αποφασίζετε: Οι αφίσες στο Internet!
23/03/05 | 10:09 | Από Οδυσσέας Σπύρογλου

Όλα τα έργα που παραδώθηκαν μέχρι και τις 28/2/05 είναι πλέον στο δίκτυο. Τα περισσότερα από αυτά (όσα πρόλαβαν την εκτύπωση δημοσιεύθηκαν και στην εφημερίδα μας. Ο διαγωνισμός έκλεισε πλέον, μπορείτε όμως αν θέλετε να καταθέσετε ακόμα το έργο σας εκτός διαγωνισμού. Οι καλές ιδέες πάντα αξιοποιούνται.

  

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός SIGMANET – ΣΠΥΡΟΓΛOY καλεί τους μαθητές όλων των τμημάτων ξένων γλωσσών και πληροφορικής να πάρουν μέρος στη διαδικασία σχεδιασμού της νέας αφίσας του και του καινούργιου σλόγκαν (επικοινωνιακού μηνύματος).
HOME \ ΝΕΑ \ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΝΕΑ \ Σχεδιάστε την αφίσα - Βρείτε το slogan


active³ Portal 4.2 · © 2000 - 2005 IPS Ltd · Όροι χρήσης ·