Όλες οι πρόσφατες προκηρύξεις για διαγωνισμούς με τα απαιτούμενα προσόντα σε γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και αγγλικά. (27/11/2009)

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΝΕΑ
Sigmanet & Αποκριά
Αποτελεί ένα χαρούμενο αλλά και συναρπαστικό γεγονός για τους μικρούς μαθητές του Sigmanet ο ετήσιος αποκριάτικος χορός.
Momentum ERP 2005 : Διαδικασία Αποπληρωμής (ΟΑΕΔ)
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης MOMENTUM ERP 2005 ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία. Διαβάστε για τη διαδικασία αποπληρωμής προγράμματος που υποβλήθηκε στον ΟΑΕΔ. Δικαιολογητικά, υποδείγματα και οδηγίες.
Τι "παίζεται" με τις πιστοποιήσεις πληροφορικής;
Δείτε τις τελευταίες αποκαλύψεις της εφημερίδας "Ο κόσμος του Επενδυτή" στο φύλλο της Κυριακής 11 Ιουλίου 2005. Ποιοί και γιατί δημιουργούν πρόβλημα.
Ημερολόγιο SIGMANET (ετήσια)
Δείτε και προγραμματίστε τις επόμενες εξετάσεις ECDL, αλλά και τις αργίες και τις δραστηριότητες του SIGMANET.
Παίξε τώρα και γίνε ο Dartanian του Διαδικτύου!!
O διαγωνισμός Dartanian είναι μια πρωτοβουλία της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και δημιουργήθηκε από την «Ομάδα Δράσης για την Ψηφιακή Ασφάλεια (www.dart.gov.gr ), με στόχο την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των νέων χρηστών του Διαδικτύου και των γονέων τους στα νέα μέσα. Η Ομάδα έχει ακόμα τη σύντομη ονομασία D.A.R.T. (Digital Awareness & Response to Threats).
Συμμετοχή στον ΛΥΣΙΑ 2005
Το SIGMANET συμμετέχει στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό διαγωνισμό ΛΥΣΙΑΣ 2005 ως εξεταστικό κέντρο. Παράλληλα ανοίγει το εργαστήρια Η/Υ σε όλους τους μαθητές που θέλουν να προετοιμαστούν για την τελική φάση του διαγωνισμού στις 9 Απριλίου.
Απονομή Πτυχίων 2005
Δείτε φωτογραφίες από την απονομή πτυχίων της Κυριακής 30.1 στο Κινηματοθέατρο ΟΛΥΜΠΙΟΝ Ι. Το πλήρες φωτογραφικό πακέτο είναι έτοιμο και σας περιμένει στα κεντρικά μας.
MICROSOFT CERTIFIED PARTNER 2005
To SIGMANET πιστοποιείται για 4η συνεχή χρονιά ως MICROSOFT CERTIFIED PARTNER. Μια πιστοποίηση που αποδεικνύει την δέσμευση μας στην ποιότητα.
Βάλτε τις μάσκες!
Δείτε τις φωτογραφίες από τον Αποκριάτικο χορό των μικρών μαθητών μας στον παιδότοπο ΡΟΔΙ (Κυρ.27 Φεβ. 2005).
Εκδήλωση για τις μαθησιακές δυσκολίες
Με μεγάλη επιτυχία, σε μια κατάμεστη αίθουσα, ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του εκπαιδευτικού οργανισμού SIGMANET το Σάββατο 13/11/2004 για τις μαθησιακές δυσκολίες των παιδιών.
Νέα Εποχή για το SIGMANET
Πολλές οι αλλαγές για το SIGMANET και τα παραρτήματα διοικητηρίου των ΚΞΓ ΣΒΑΡΝΑ. Συγχωνεύσεις, μετεστεγάσεις, αναβαθμίσεις.
ERP Workshop @ ACT (ΟΑΕΔ - ΛΑΕΚ)
1ο Επιχειρηματικό Εργαστήριο για τα ERP συστήματα στη σύγχρονη επιχείρηση (Ιούνιος 2004, ACT). Εδώ θα βρείτε επίσης και όλα τα απαραίτητα έντυπα για τον ΟΑΕΔ.
Νέα Τμήματα ECDL
Δείτε τα νέα τμήματα ECDL που δημιουργούνται τον Μάϊο.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ
Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου έγινε στους γονείς και κηδεμόνες των κεντρικών διδακτηρίων ΣΒΑΡΝΑ και SIGMANET η καθιερωμένη ενημέρωση.
ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS Β. ΕΛΛΑΔΟΣ
Ο εκπαιδευτικός Οργανισμός ΣΒΑΡΝΑ κοντά στο Παιδικό Χωριό ΣΟΣ Β.Ελλάδος, συγκέντρωσε και φέτος ένα σημαντικό ποσό, μέσω των ειδικών κουμπαδάρων, για την ενίσχυση της φιλανθρωπικής του δράσης.
IPS - SIGMANET
Μια σημαντική συνεργασία μεταξύ του SIGMANET και της εταιρίας IPS, η οποία ειδικεύεται στη δημιουργία δικτυακών τόπων, ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές... Διαβάστε πως μπορείτε να επωφελειθείτε.
Απόκριες στο SIGMANET
Οι μικροί μαθητές του SIGMANET γιόρτασαν τις απόκριες σε ένα μικρό πάρτυ (20/2/2004).
Ενημέρωση Γονέων
Έγινε την Κυριακή 14 Μαρτίου η ενημέρωση γονέων - κηδεμόνων στις κεντρικές εγκαταστάσεις ΣΒΑΡΝΑ - SIGMANET.
Σεμινάριο IPS active3
Σεμινάριο για τους χρήστες της εφαρμογής web development active3.
Logismos Momentum ERP Training 2005
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης του momentum ERP έφτασε σχεδόν στα μισά με την ολοκλήρωση του 5ου σεμιναρίου τον Μάϊο. Το επόμενο σεμινάριο θα γίνει στις 29/6. Τον Ιούλιο δεν θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο.
Σχεδιάστε την αφίσα - Βρείτε το slogan
Ο διαγωνισμός αφίσας ολοκληρώθηκε. Οι μαθητές μας κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τις αφίσες του SIGMANET. Τώρα ήρθε η σειρά της ψηφοφορίας. Εσείς αποφασίζετε : Ψηφίστε την αφίσα που σας αρέσει περισσότερο.
Ημερολόγιο SIGMANET (ετήσια)
Δείτε και προγραμματίστε τις επόμενες εξετάσεις ECDL, αλλά και τις αργίες και τις δραστηριότητες του SIGMANET.
Θερινά στο SIGMANET
Πληροφορίες για τα θερινά τμήματα ξένων γλωσσών και πληροφορικής.

  

HOME \ ΝΕΑ \ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΝΕΑ


active³ Portal 4.2 · © 2000 - 2005 IPS Ltd · Όροι χρήσης ·