Όλες οι πρόσφατες προκηρύξεις για διαγωνισμούς με τα απαιτούμενα προσόντα σε γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και αγγλικά. (27/11/2009)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ @ SIGMANET
Δημιουργικότητα και φαντασία

 

Από το 1992 όλο το δημιουργικό του οργανισμού συμπεριλαμβανομένων όλων των αφισών, των ενημερωτικών εντύπων, των διαφημιστικών και του λοιπού υλικού αναπτύχθηκε εντός του SIGMANET. Η κ. Ελεάνα Βουδούρη*, ανέλαβε το συνολικό σχεδιασμό και ο Οδυσσέας Σπύρογλου τα κείμενα φτιάχνοντας μια σειρά από έντυπα, αφίσες και υλικό που χρησιμοποιήθηκε με αρκετή επιτυχία. Στις παρακάτω σελίδες μπορείτε να δείτε ένα μεγάλο μέρος του υλικού αυτού.

 

*Η Ελεάνα Βουδούρη σπούδασε γραφιστική στην AAS και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία (ΜΑ in multimedia design, De Montford University, Leicester, UK).


ΑΦΙΣΕΣ
Οι περισσότερες αφίσες του εκπαιδευτικού Οργανισμού SIGMANET και ΣΒΑΡΝΑ. Από το 1992 ως και σήμερα.
ΕΝΤΥΠΑ
Αν η αφίσα δίνει ένα μήνυμα, το έντυπο το επεξηγεί και το κάνει πιο κατανοητό. Μέσα από τα έντυπα των σελίδων μπορείτε να καταλάβετε αρκετά για την ιστορία του οργανισμού.
WALLPAPER DOWNLOADS
Κατεβάστε ενδιαφέρουσες ταπετσαρίες (wallpapers) για την επιφάνεια εργασίας σας.

  

Δείτε την βιβλιοθήκη των διαφημιστικών μας εντύπων από το 1992 και μετά. Αφίσες, έντυπα, καταχωρήσεις στον τύπο, εφημερίδες αποτυπώνουν την ιστορία μας.
HOME \ e-ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ \ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ @ SIGMANET


active³ Portal 4.2 · © 2000 - 2005 IPS Ltd · Όροι χρήσης ·