Όλες οι πρόσφατες προκηρύξεις για διαγωνισμούς με τα απαιτούμενα προσόντα σε γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και αγγλικά. (27/11/2009)

Απονομή Πτυχίων 2005
“Απονομή Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας και πληροφορικής του SIGMANET”

 

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο Κινηματοθέατρο ΟΛΥΜΠΙΟΝ Ι, στις 30 Ιανουαρίου, έγινε όπως κάθε χρόνο, η απονομή των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας και πληροφορικής και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του SIGMANET.

 

Η φετινή εκδήλωση ήταν η πιο ενδιαφέρουσα των τελευταίων ετών καθώς το θεατρικό παιχνίδι που "ανέβασαν" τα παιιδά του 4ου Γυμνασίου με τίτλο "Τα πήραμε όλα ΣΒΑΡΝΑ", χάρισε αρκετά γέλια σε όλους μας. Επιπλέον, το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια μικρή αναδρομή της 34χρονης πορείας μας μέσα από μια προβολή φωτογραφιών γεμάτη αναμνήσεις.

Εκτός από τα θεάματα η κ. Βασιλεία Μπουρλόγλου, Σύμβουλος Ανάπτυξης της ECDL, παρουσίασε τα νέα προγράμματα της ECDL (ekids και EQUALSKILLS) και φυσικά με την ολοκλήρωση της απονομής των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας για την Αγγλική, την Γερμανική, την Ιταλική και την Γαλλική γλώσσα και την απονομή των πιστοποιητικών πληροφορικής (ECDL), "κόπηκε" και η καθιερωμένη πίτα. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη δεξίωση στο φουαγιέ του θεάτρου.

 

Πάρτε μια πρώτη γεύση >>Φωτογραφικό Υλικό Απονομής Πτυχίων 2005

Τα πήραν όλα ΣΒΑΡΝΑ

Το κοινό

Κοίτα ποιός μιλάει.

Η κ.Μαίρη και οι μαθητές της

O μαθητής Χρήστος Πετρίδης

Την κόψαμε...

...την μοιράζουν στα παιδιά (την πίτα).

  

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2005 ΟΛΥΜΠΙΟΝ Ι
HOME \ ΝΕΑ \ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΝΕΑ \ Απονομή Πτυχίων 2005


active³ Portal 4.2 · © 2000 - 2005 IPS Ltd · Όροι χρήσης ·