Όλες οι πρόσφατες προκηρύξεις για διαγωνισμούς με τα απαιτούμενα προσόντα σε γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και αγγλικά. (27/11/2009)

ΕΤΑΙΡΙΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΣΥΝΤΟΜΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Στην υπηρεσία της εκπαίδευσης


Η εκπαίδευση κάνει τους ανθρώπους καλύτερους.
Η επαγγελματική κατάρτιση τους κάνει πιο χρήσιμους.
Η πληροφορική μπορεί να βοηθήσει και στα δύο.
Το δικό μας όραμα είναι να δημιουργήσουμε καινοτόμα και πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα και τεχνολογικές λύσεις που θα φέρουν την πληροφορική και τους Η/Υ σε κάθε τομέα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης, κάνοντας τον καλύτερο.


Η εταιρεία SIGMANET εκπαίδευση & πληροφορική ξεκίνησε από τα Παραρτήματα Διοικητηρίου του οργανισμού ΣΒΑΡΝΑ το 1987 σαν SVARNA Computing Lab. Το 1996 πήρε αυτόνομη εταιρική μορφή και το Νοέμβριο του 2000 μετατράπηκε σε ΑΕ. Τον Ιούνιο του 2001 ο οργανισμός ΣΒΑΡΝΑ και η SIGMANET αποφάσισαν μια στρατηγική συνεργασία (η οποία θα οδηγήσει και στη συγχώνευση τους) με σκοπό την ενδυνάμωση και την επέκταση των εκπαιδευτικών τους υπηρεσιών. Αξιοποιώντας έτσι μια τεχνογνωσία ετών στην εκπαίδευση, έχουμε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε οποιαδήποτε εταιρία ή απλό ενδιαφερόμενο σε θέματα εκμάθησης πληροφορικής.

Το πρόγραμμα σπουδών του SIGMANET περιλαμβάνει έναν ολοκληρωμένο κύκλο σπουδών για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, ταχύρυθμα σεμινάρια εκμάθησης Η/Υ, αυτοματισμού γραφείου με τα προγράμματα της
Microsoft, ειδικά προγράμματα για μηχανικούς και αρχιτέκτονες, καθώς και τμήματα προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Κατάρτισης στους Η/Υ (ECDL). Τα προγράμματα που απευθύνονται σε εταιρίες έχουν εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό και προσανατολισμό από ότι τα κοινά «ανοιχτά» τμήματα. Σχεδιάζονται πάνω στις δραστηριότητες της ίδιας της εταιρίας και καλύπτουν όλες τις ανάγκες της.

Η SIGMANET είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο για το διεθνώς αναγνωρισμένο Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Κατάρτισης στους Η/Υ (ECDL), αλλά και εκπαιδευτικό κέντρο για τα επίσης αναγνωρισμένα πιστοποιητικά πληροφορικής του Πανεπιστημίου του CAMBRIDGE. Επιπλέον από τον Μάιο του 2002 η SIGMANET είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft (Microsoft Certified Partner), μια σημαντική αναγνώριση που αποδεικνύει την τεχνογνωσία και το υψηλό επίπεδο της εταιρείας σε τεχνική κατάρτιση.

Στόχος της SIGMANET είναι να συνεχίσει να ανεβάζει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της και την ποιότητα σπουδών που προσφέρει. Η δραστηριοποίηση και σε άλλους παραπλήσιους εκπαιδευτικούς τομείς, τα νέα μέσα εκπαίδευσης και η συνεχής ανανέωση είναι πάντα στα μελλοντικά μας σχέδια.

Περισσότερες πληροφορίες για τις συνεργασίες της SIGMANET μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω site:

4Η Microsoft στην Ελλάδα.
4To επίσημο site της ECDL στην Ελλάδα.
4To site της εταιρείας VELLUM αντιπροσώπου των πτυχίων CAMBRIDGE
4To επίσημο site της Ελληνικής Εταιρείας Επιστημόνων Πληροφορικής και Η/Υ

   

HOME \ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ \ ΕΤΑΙΡΙΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


active³ Portal 4.2 · © 2000 - 2005 IPS Ltd · Όροι χρήσης ·