Όλες οι πρόσφατες προκηρύξεις για διαγωνισμούς με τα απαιτούμενα προσόντα σε γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και αγγλικά. (27/11/2009)

ECDL EXPERT
Το προχωρημένο επίπεδο του ECDL

Η συνεχής εξάπλωση της χρήσης των Η/Υ σε όλο το φάσµα της σύγχρονης επαγγελματικής και προσωπικής δραστηριότητας έχει καταστήσει την πιστοποιηµένη γνώση υπολογιστών ως το πιο απαραίτητο προσόν για όλους τους πολίτες που αναζητούν εργασία ή επαγγελματική ανέλιξη, τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στο ?ηµόσιο Τοµέα. Για πολλούς από εμάς, η κατοχή πιστοποιητικού προχωρηµένης δεξιότητας στη χρήση Η/Υ είναι ήδη επιτακτική ανάγκη. Το Πρόγραµµα ECDL EXPERT έρχεται να καλύψει την ανάγκη αυτή, παρέχοντας ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό µε την σφραγίδα του Ιδρύματος ECDL. Το SIGMANET ήταν από τα πρώτα κέντρα που αγκάλιασαν το ECDL ΕΧPERT και πιστοποίησαν περισσότερους από 50 μαθητές.

 

To ECDL EXPERT είναι ένα Πρόγραµµα Πιστοποίησης γνώσεων πληροφορικής και δεξιοτήτων χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή προχωρηµένου επιπέδου, που πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του διαθέτει υψηλού επιπέδου γνώσεις και δεξιότητες και στις τέσσερις (4) επιµέρους ενότητες του ECDL Advanced, οι οποίες καλύπτουν τις δημοφιλέστερες εφαρμογές γραφείου: Επεξεργασία Κειμένου, Υπολογιστικά Φύλλα, Βάσεις ?εδοµένων και Παρουσιάσεις.

Στο Πρόγραµµα ECDL Expert µπορούν να ενταχθούν Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ανώτερα Στελέχη ?ηµόσιων ή Ιδιωτικών Οργανισµών, Γραµµατείς ?ιοίκησης, Ελεύθεροι επαγγελµατίες κ.α. Συνιστάται σε όλους τους εκπαιδευτές πληροφορικής και ιδιαίτερα σε όλους όσους εκπαιδεύουν κατά ECDL.

Οι υποψήφιοι του ECDL EXPERT αποκτούν και αυτοί την αντίστοιχη "κάρτα" και δίνουν τις εξετάσεις τους ξεχωριστά κάθε φορά για κάθε ενότητα. Το Πρόγραμμα Σπουδών του ECDL EXPERT επεκτείνεται σημαντικά πέρα και επιπλέον των γνωστικών περιοχών και των γνώσεων του ΕCDL σε βασικό επίπεδο. Θεωρείται δεδομένο ότι ένας υποψήφιος ήδη κατέχει και έχει αποκτήσει τις γνώσεις που περιγράφονται στο Πρόγραμμα Σπουδών (Syllabus) της αντίστοιχης Ενότητας του βασικού επιπέδου.

Αν κάποιος σπουδαστής επιθυμεί να αποκτήσει μια συγκεκριμένη εξιδείκευση σε μια ή περισσότερες από τις παραπάνω ενότητες μπορεί να δώσει εξετάσεις μόνο σε αυτές αποκτόντας ξεχωριστές πιστοποιήσεις για κάθε μία.


ECDL FACT SHEET
Σύντομος οδηγός από την ECDL με όλες τις λεπτομέρειες για το προχωμένο επίπεδο ECDL EXPERT.
AM3. Επεξεργασία Κειμένου (MSWORD)
AM4. Λογιστικά Φύλλα (MSEXCEL)
AM5. Βάσεις Δεδομένων (MSACCESS)
AM6. Παρουσιάσεις (MSPOWERPOINT)
ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ
Αν είστε έμπειρος χρήστης των Η/Υ, δείτε τα τμήματα και τις πιστοποιήσεις για το προχωρημένο επίδεδο.

  

Μπορείτε να "κατεβάσετε" τα προγράμματα σπουδών για κάθε μια ενότητα από το site μας και να τα μελετήσετε ώστε να δείτε αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις του.
HOME \ e-ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ \ ECDL @ SIGMANET \ ECDL EXPERT


active³ Portal 4.2 · © 2000 - 2005 IPS Ltd · Όροι χρήσης ·