Όλες οι πρόσφατες προκηρύξεις για διαγωνισμούς με τα απαιτούμενα προσόντα σε γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και αγγλικά. (27/11/2009)

Είστε κάτω των 24; Κερδίσατε!
Ο εκπαιδευτικός Οργανισμός SIGMANET – ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ πάντα κοντά στους νέους, κάνει αυτό τον Σεπτέμβριο ένα δώρο σε όλους τους νέους κάτω των 24 ετών.

Αν λοιπόν είστε κάτω των 24, χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση ή χρέωση, αποκτάτε το βιβλίο προετοιμασίας για την ενότητα «Βασικές Έννοιες Πληροφορικής» των εκδόσεων Β. Γκιούρδα και προετοιμάζεστε με τη βοήθεια μας για την αντίστοιχη ενότητα μέσω ασκήσεων, simulation tests και 2 μαθημάτων προετοιμασίας. Επιπλέον δίνετε τις εξετάσεις της ενότητας ECDL απολύτως ΔΩΡΕΑΝ (προϋπόθεση να υπάρχει ή να εκδοθεί η κάρτα υποψηφίου της ECDL).

Η παραπάνω προσφορά θα ισχύει μέχρι τέλος Οκτωβρίου 2005. Επιπλέον για όλα τα τμήματα τα οποία θα ξεκινήσουν μέχρι τότε το SIGMANET προσφέρει ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές :

·         Το πλήρες τμήμα πληροφορικής ενηλίκων ECDL για όλες τις ενότητες διαρκείας 70 ωρών (2,5 μηνών) μόνο με 390€ (ισχύει φυσικά η παραπάνω προσφορά για τους κάτω των 24).

·         Το έτος προετοιμασίας για το επίπεδο FC (Lower) μόνο με 900 € και το πρώτο έτος Proficiency 980 €.

·         Το πρώτο έτος πληροφορικής μαθητών δημοτικού για το ekids ECDL (Ε’ και ΣΤ’) μόνο 250€.

·         Όλα τα παιδιά Γ’ και Δ’ δημοτικού δωρεάν στην πληροφορική για το πρώτο έτος.

Μετά από 34 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της εκπαίδευσης είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε όχι μόνο εκπαίδευση υψηλής ποιότητας αλλά και χαμηλά δίδακτρα και πάνω από όλα συνέπεια, ειλικρίνεια και γνήσιο ενδιαφέρον για τα παιδιά και τους σπουδαστές μας.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το εντελώς ανανεωμένο κεντρικό κτίριο στην Βενιζέλου - Μπαλταδώρου 11 και να ενημερωθείτε για όλες τις παλιές αλλά και τις νέες δραστηριότητες των SIGMANET-ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ.  

HOME \ ΝΕΑ \ Είστε κάτω των 24; Κερδίσατε!


active³ Portal 4.2 · © 2000 - 2005 IPS Ltd · Όροι χρήσης ·