Όλες οι πρόσφατες προκηρύξεις για διαγωνισμούς με τα απαιτούμενα προσόντα σε γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και αγγλικά. (27/11/2009)

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Τοποθεσία - Πρόσβαση

Τα κεντρικά εργαστήρια του SIGMANET βρίσκονται στο κέντρο της πόλης στην Βενιζέλου 59, λίγο πιο πάνω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Στεγάζονται σε 2 ορόφους (Ημιόροφος - 1ος όροφος) και είναι εύκολα προσβάσιμα ακόμα και από άτομα με ειδικές ανάγκες. Μπορείτε να έρθετε εύκολα με λεωφορείο του ΟΑΣΘ ή με αυτοκίνητο. Σχεδόν όλα τα Λεωφορεία του ΟΑΣΘ από τη δυτική ή ανατολική Θεσσαλονίκη έχουν στάση κοντά. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ4μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του. Η περιοχή διαθέτει και 2 Parking αυτοκινήτων στο πάρκο της πλατείας Δημοκρατίας (άγαλμα Βενιζέλου).

Αίθουσες - Εργαστήρια

Το SIGMANET διαθέτει 5 εργαστήρια Η/Υ με 6 - 10 Η/Υ το καθένα, αίθουσα παρουσιάσεων, καθώς και μια ενημερωμένη βιβλιοθήκη - αναγνωστήριο με όλες τις τελευταίες εκδόσεις των περιοδικών πληροφορικής. Οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά 10:00 - 22:00 ενώ το Σάββατο 8:30 - 3:00. Οι εγκαταστάσεις μας είναι ανοικτές στους σπουδαστές ανα πάσα στιγμή για οποιαδήποτε χρήση.

Δίκτυο και Η/Υ

Όλοι οι Η/Υ αναβαθμίζονται σε ετήσια βάση ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα ασυμβατότητας και ταχύτητας. Η εταιρία μας διαθέτει δικό της τεχνικό Η/Υ πλήρους απασχόλησης ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία των εργαστηρίων. Φυσικά όλοι οι Η/Υ είναι συνδεδεμένοι σε δίκτυο 100ΜBps ενώ για τις ανάγκες τους χρησιμοποιείται 1 κεντρικός server Compaq Proliant και ένας βοηθητικός. Όλοι οι σταθμοί εργασίας είναι Compaq PC4 ή PLATO PC4.Το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται στους σταθμούς εργασίας είναι τα Windows XP ενώ στους Servers τα Windows 2000. Η πρόσβαση στο Internet γίνεται μέσω γραμμής ADSL του ΟΤΕ με ταχύτητες 384Kbit/sec μέσω Router της CISCO4. Όλοι οι Η/Υ έχουν συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο και οι σπουδαστές μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις μας οποιαδήποτε ώρα επιθυμούν.

  

HOME \ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ \ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ


active³ Portal 4.2 · © 2000 - 2005 IPS Ltd · Όροι χρήσης ·