Όλες οι πρόσφατες προκηρύξεις για διαγωνισμούς με τα απαιτούμενα προσόντα σε γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και αγγλικά. (27/11/2009)

Πιστοποιήσεις και Αναγνώριση
Η πιστοποίηση Η/Υ στο Δημόσιο
Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις

Σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν στο θέμα της αναγνώρισης των πιστοποιητικών Η/Υ και πολλά ακούγονται. Το SIGMANET σύντομα θα σας ενημερώσει υπεύθυνα και θα πάρει θέση για όλες τις πολλές φορές παραπλανητικές ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.


Προεδρικό Διάταγμα 50/2001
Το προεδρικό διάταγμα του Μαρ. 2001 το οποίο καθόριζε ανά ειδικότητα τα προσόντα διορισμού σε θέσεις φορέων του δημοσίου.
Προεδρικό Διάταγμα 347/2003
Το προεδρικό διάταγμα του Δεκ. 2003 σχετικά με τον καθορισμό των προσόντων διορισμού σε θέσεις φορεών του δημόσιου τομέα. Τροποποιεί το προηγούμενο 50/2001.
Προεδρικό Διάταγμα 44/2005
Το τελευταίο Π.Δ. που καθορίζει με ακρίβεια και επεξηγεί το τι γίνεται σε σχέση με τα απαιτούμενα προσόντα για διορισμούς στο Δημόσιο. Τροποποιεί τα 2 προηγούμενα.
Τι "παίζεται" με τις πιστοποιήσεις πληροφορικής;
Δείτε τις τελευταίες αποκαλύψεις της εφημερίδας "Ο κόσμος του Επενδυτή" στο φύλλο της Κυριακής 11 Ιουλίου 2005. Ποιοί και γιατί δημιουργούν πρόβλημα.
Κοινή Ανακοίνωση των Φορεών Πιστοποίησης στην Ελλάδα (25/3/2005)
Διαβάστε το πλήρες κείμενο της κοινής ανακοίνωσης των 3 φορέων που δραστηριοποιούνται σε θέματα πιστοποίησης στην Ελλάδα (ECDL, CAMBRIDGE, INFOTEST-MOUS-IC3).
ECDL @ SIGMANET FORUM
NEO: Καταθέστε την άποψη σας άλλα και τις απορίες σας για την παιδεία, την κατάρτιση γενικά αλλά και ειδικά στους Η/Υ, τις πιστοποιήσεις, το ECDL, και οποιοδήποτε θέμα γύρω από εκπαίδευση και πληροφορική στο FORUM του SIGMANET.
Δικτυακός Τόπος Α.Σ.Ε.Π.
Ο δικτυακός τόπος του Ανωτάτου Συμβούλιου Επιλογής Προσωπικού. Θα βρείτε προκυρύξεις, δελτία τύπου, πληροφορίες για διαγωνισμούς, έντυπα και αιτήσεις.
Εμπλοκή στα PC του ΑΣΕΠ!
Άρθρο σχετικά με την επαναπιστοποίηση των φορέων. (Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, 16/1/2005).
Forward στη Μαριέττα.
Το Υπουργείο Παιδείας αναλαμβάνει τη σκυτάλη. (Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, 06/02/2005)
Αλλάζει η Πιστοποίηση Γνώσης Η/Υ στον ΑΣΕΠ
Άρθρο στο δικτυακό τόπο in.gr. (Ενημέρωση: 10/2/2005)
Δεκτό το ECDL για τον ΑΣΕΠ
Σε δισέλιδα άρθρα στη Βραδυνή της Κυριακής (29.06.05), ανακοινώνεται η απόφαση της ολομέλειας του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με την οποία γίνονται δεκτά στις διαδικασίες πρόσληψης στο Δημόσιο τα πιστοποιητικά γνώσεων και δεξιοτήτων υπολογιστών των φορέων πιστοποίησης ECDL, Cambridge και Microsoft.

  

Είναι αναγνωρισμένες από το κράτος οι πιστοποιήσεις όπως το ECDL; Τι πιστοποιητικά δέχεται το δημόσιο; Μείνετε ενήμεροι για τις νεότερες εξελίξεις στο φλέγον θέμα.
HOME \ e-ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ \ ECDL @ SIGMANET \ Πιστοποιήσεις και Αναγνώριση


active³ Portal 4.2 · © 2000 - 2005 IPS Ltd · Όροι χρήσης ·