Όλες οι πρόσφατες προκηρύξεις για διαγωνισμούς με τα απαιτούμενα προσόντα σε γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και αγγλικά. (27/11/2009)

ΝΕΑ
SIGMANET UPDATE
Ότι έγινε και ότι θα γίνει

Στις παρακάτω σελίδες μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες αλλά και επερχόμενες δραστηριότητες του SIGMANET. Να διαβάσετε το τακτικό ενημερωτικό μας δελτίο, να ελέγξετε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων μας ή ακόμα και να δηλώσετε συμμετοχή για τις εξετάσεις του ECDL4


Πρώτη Σελίδα
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ
Θερμά συγχαρητήρια στης μαθήτριες μας Άννα Κοψαχείλη και Χριστίνα Ντιούδη του παραρτήματος SIGMANET του Ελευθερίου- Κορδελιού.
Εξελίξεις σχετικά με την ισχύ πιστοποιητικών γνώσης Η/Υ
Ισχύς Πιστοποιητικών Φορέων Γνώσης Χειρισμού Η/Υ που εκδόθηκαν πριν την πιστοποίησή τους από τον ΟΕΕΚ
γονείς.gr
Επιδότηση εκπαίδευσης γονέων παιδιών Γυμνασίου
Προκηρύξεις
Όλες οι πρόσφατες προκηρύξεις για διαγωνισμούς με τα απαιτούμενα προσόντα σε γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και αγγλικά.
Sigmanet & Αποκριά
Αποτελεί ένα χαρούμενο αλλά και συναρπαστικό γεγονός για τους μικρούς μαθητές του Sigmanet ο ετήσιος αποκριάτικος χορός.
Θερινά Μαθήματα 2008
Ξεκίνησαν και φέτος τα θερινά μαθήματα στις ξένες γλώσσες αλλά και στην πληροφορική... πάντα συντροφιά με τον Sigma και τη Net!
e-Εκπαιδευτείτε
Με επιτυχία 100% ολοκλήρωσε την εκπαίδευση όλων των φοιτητών στα προγράμματα που επέλεξαν ο εκπαιδευτικός οργανισμός Sigmanet-Σπύρογλου!
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΝΕΑ
Δείτε το αρχείο των εκδηλώσεων που πέρασαν. Περιέχει εκδηλώσεις και καταχωρήσεις από τον τελευταίο χρόνο αλλά και παλαιότερα όταν πρόκειται για κάτι σημαντικό.
Απονομή Πτυχίων 2007
Με μεγάλη επιτυχία έγινε και φέτος η απονομή πτυχίων στους σπουδαστές του εκπαιδευτικού οργανισμού SIGMANET
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΦΙΛΥΡΟ
Παρουσία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ στο Φίλυρο στην ετήσια εκδήλωση απονομής πτυχίων του εκπαιδευτικού οργανισμού SIGMANET και παραλαβή οικονομικής βοήθειας
Προσφορά!!!
Μαθήματα για Ecdl μόνο με 100€..
Είστε κάτω των 24; Κερδίσατε!
Ένα μικρό δώρο σε όλους τους νέους κάτω των 24. Αποκτήστε το βιβλίο θεωρίας, προετοιμαστείτε και δώστε εξετάσεις ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. Διαβάστε περισσότερα.
Μια νέα συνεργασία και ένα παράρτημα.
Από τη φετινή χρονιά 2 νέες συνεργασίες εγκαινιάζονται για το SIGMANET. Μια στο χώρο της πληροφορικής με το ΚΞΓ ΜΑΓΛΟΥΣΙΔΗ στο Κιλκίς και μια στη Δυτική Θεσσαλονίκη, στο Ελ. Κορδελιό, όπου ξεκινά τη λειτουργία του ένα νέο παράρτημα SIGMANET.
Εγκαίνια στο Κορδελιό
Το παράρτημα του Κορδελιού ξεκίνησε τη λειτουργία του με μια μικρή γιορτή τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου. Η κ. Πηνελόπη Βατμανίδου και οι συνεργάτες της σας περιμένουν για να σας ενημερώσουν για τα προγράμματα του παραρτήματος από κοντά.
Προγραμματισμός εξετάσεων Ecdl
Οι εξετάσεις ECDL θα πραγματοποιούνται στο εξεταστικό μας κέντρο κάθε Παρασκευή με ώρα έναρξης 16.00.
Έρευνα ALBA
Απαραίτητη η πιστοποίηση Η/Υ για την πλειοψηφία των εταιρειών

  

HOME \ ΝΕΑ


active³ Portal 4.2 · © 2000 - 2005 IPS Ltd · Όροι χρήσης ·