Όλες οι πρόσφατες προκηρύξεις για διαγωνισμούς με τα απαιτούμενα προσόντα σε γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και αγγλικά. (27/11/2009)

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΕΠΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ
Τοποθεσία - Πρόσβαση

Τα κεντρικά διδακτήρια του SIGMANET (πρώην ΣΒΑΡΝΑ Διοικητηρίου) βρίσκονται στο κέντρο της πόλης στην συμβολή των οδών Βενιζέλου και Μπαλταδώρου 11, λίγο πιο πάνω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Στεγάζονται σε ένα νεοκλασσικό διατηρητέο κτίριο μόλις 100 μ. από τις εγκαταστάσεις του SIGMANET. Μπορείτε να έρθετε εύκολα με λεωφορείο του ΟΑΣΘ ή με αυτοκίνητο. Σχεδόν όλα τα Λεωφορεία του ΟΑΣΘ από τη δυτική ή ανατολική Θεσσαλονίκη έχουν στάση κοντά. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ4μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του. Η περιοχή διαθέτει και 2 Parking αυτοκινήτων στο πάρκο της πλατείας Δημοκρατίας (άγαλμα Βενιζέλου).

Αίθουσες

Τα κεντρικά μας διδακτήρια διαθέτουν αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα παρουσιάσεων, καθώς και μια ενημερωμένη βιβλιοθήκη - αναγνωστήριο με ξενόγλωσσα βιβλία και περιοδικά για τους σπουδαστές μας. Οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά 8:30 - 22:30 ενώ το Σάββατο 8:30 - 3:00. Οι εγκαταστάσεις μας είναι ανοικτές στους σπουδαστές ανα πάσα στιγμή για οποιαδήποτε χρήση.

Εποπτικά Μέσα

Στα 52 χρόνια παρουσίας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση ο οργανισμός ΣΒΑΡΝΑ ήταν πάντα από τους πρωτοπόρους στην εφαρμογή νέων μεθόδων εκμάθησης και εποπτικών μέσων. Αξίζει να αναφερθεί ότι από το 1988 εισήγαγε τους Η/Υ στα μέσα διδασκαλίας, ενώ το εργαστήριο πληροφορικής ξεκίνησε το 1992. Εποπτικά μέσα όπως διαφάνειες (slides), video, ηχογραφημένο υλικό, κινηματογραφικές ταινίες χωρίς υπότιτλους είναι μερικά από τα εποπτικά μέσα που χρησιμοποιήθηκαν, αξιολογήθηκαν και μονό όσα θεωρούνται πραγματικά ουσιαστικά για τον μαθητή παραμένουν σε χρήση, αφού για μας το σημαντικότερο όλων είναι ο καθηγητής και η σχέση συνεργασίας που αναπτύσσεται μεταξύ μαθητή και κέντρου.

  

HOME \ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ \ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΕΠΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ


active³ Portal 4.2 · © 2000 - 2005 IPS Ltd · Όροι χρήσης ·