Όλες οι πρόσφατες προκηρύξεις για διαγωνισμούς με τα απαιτούμενα προσόντα σε γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και αγγλικά. (27/11/2009)

Απονομή Πτυχίων 2007
Απονομή Πτυχίων 2007
 
 
   Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2007 στο κινηματοθέατρο "Ολύμπιον" ο εκπαιδευτικός οργανισμός SIGMANET διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση απονομής πτυχίων στους σπουδαστές του καθώς και την κοπή της βασιλόπιτας. Την εκδήλωση προσφώνησε ο κ. Τσούγκας Ματθαίος, ως εκπρόσωπος του κ. Δημάρχου Θεσσαλονίκης.
 
 
   Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο οργανισμός SIGMANET παρέδωσε οικονομική βοήθεια προς το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, το οποίο εκπροσώπησαν οι κ. Παράσχου Ελισσάβετ-Λαγγούση και κ. Κατριού Δωροθέα καθώς και αντιπροσωπεία παιδιών.
 
   Η απονομή των πτυχίων στους σπουδαστές έγινε από την κ. Παπαδημητρίου Άντυ, υπεύθυνη εξετάσεων του British Council στη Βόρεια Ελλάδα, τον κ. Michael Carty, Development Manager Greece του University of Cambridge, τον κ. Πυλαρινό Νικόλαο, συντονιστή Περιφέρειας Β. Ελλάδος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης καθώς και τον κ. Καρανίκο Χρήστο, Σύμβουλο Επιχειρηματικής Ανάπυξης της ECDL Hellas.
 
   Την κοπή της πίτας έκανε ο Διευθυντής του οργανισμού Σπύρογλου Στέλιος.
 
 
 
 
 
 
   Ο εκπαιδευτικός οργανισμός SIGMANET έχει 4 παραρτήματα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης με περισσότερους από 2000 σπουδαστές κάθε χρόνο. Λειτουργούν τμήματα Αγγλικής, Γαλλικής και Ιταλικής Γλώσσας καθώς και πλήρες πρόγραμμα εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.  


  

HOME \ ΝΕΑ \ Απονομή Πτυχίων 2007


active³ Portal 4.2 · © 2000 - 2005 IPS Ltd · Όροι χρήσης ·